Moda & ljepota

UČITE OD NAJBOLJIH

Modni savjeti Viktorije Beckham

Opće poznato je da izbor sunčanih naočala ili drugih pa čak i najmanjih modnih dodataka mogu ili uništiti ili popraviti gotovo svaku odjevnu kombinaciju, a ako pitate Viktoriju Beckham oni su neizostavni, stoga dobro pazite pri odabiru.

Victoria Beckham   FOTO:stylenews.peoplestylewatch.com
Piše: Republika.eu / ljepota.ba

Jedna od najsvestranijih i jedna od najuspješnijih žena današnjice, ta modna ikona postaje i  sve priznatija modna dizajnerica, Victoria Beckham daje 5 zlatnih pravila koji svaku damu mogu učiniti seksi.

Victoria Beckham savjetuje damama da se uvijek odijenu u skladu s prigodom i da ne biraju teške stvari u kojima će se osjećati neudobno. Također, govori kako nije sve u štiklama te da ponekad i niska obuća može biti podjednako dobra, ako ne i bolja. 

Možda će ovo svima zvučati čudno jer je upravo Vicky ta koja je poznata po najužim haljinama i korzetima te štiklama s najvišom petom, ali svima nam mora biti jasno da je samo jedna Victoria Beckham i ako se ne zovete tako, nemojte ni pokušavati pratiti njen stil jer vjerojatno samo njoj to dobro stoji i samo ona zna to nositi.

1. Uvijek imajte neki accessorize uz sebe, oni upotpunjavaju svaki outfit.

2. Obucite se prikladno. Odabirite fancy, ali udobnu odjeću koja vas neće ograničavati.

3. Nikada nemjte zaboraviti sunčane naočale.

4. Kupite neke dobre farmerke, uske indigo plave dobre su i za dan i za noć.

5. Ne morate uvijek imati štikle. Ovisno o prigodni, bit ćete zahvalni ravnoj obući.