Moda & ljepota

PRAVILAN ODABIR

Koji je tvoj idealni kupaći kostim

S dolaskom ljeta i ljetnih vrućina obvezno je obnavljanje garderobe. A krpice kojima se moramo posebno posvetiti je kupaći kostim. Kako bi izgledali što bolje na plaži, a uz to osjećali se ugodnije donosimo vam nekoliko savjeta kako izabrati pravilan kupaći koji će istaknuti sve vaše atribute, a pritom sakriti mane.

Ilustracija   FOTO:molaposh.com
Piše: Republika.eu / Budi.in

Visoki struk

Vrući izgled za ljeto su kupaći kostimi visokog struka. Dvodijelni kostim s retro vibrom su među najpopularnijim trendovima za 2013. godinu. 1950.-te su poharale među kupaćim kostimima, a ako imate šire bokove i pri tome želite sakriti trbuščić ovaj oblik kupaćeg kostima je idealan za vas.

Bez naramenica

Gornji dio kupaćeg kostima bez naramenica idealan je za žene koje su manjeg poprsja. Također odlično pristaje djevojkama koje imaju i veće grudi koje su podignute. Pripazite pri kupnji ovakvog modela badića kako se ne bi doveli u situaciju da za svako bacanje lopte u vodi ne biste morali navlačiti vaš gornji dio badića.

Monokini

Jednodijelni kostimi ni ove godine ne odlaze u prošlost, a svakako najpoželjnija varijanta među njima su monokiniji.

Uzorci

Ova sezona je sva u prugicama pa je tako taj trend itekako prisutan. Badići s prugicama u raznim bojama ili klasični monokromatski su sigurni must have ove sezone. Potrebno je pripaziti na opciju vodoravne ili okomite. Ako niste tip za floralne motive koji će biti jako popularni ove sezone, a ne želite ni jednobojni badić, onda je za vas idealan trend digitalnog printa. Od životinja pa sve do apstraktnih motiva vaš badić ove sezone je vaša najdraža fotografija. Još jedan trend će učiniti da vizualno smanjimo nedostatke, a to je nespareni badić. To znači da gornji dio možete nositi u nekoj žarkoj boji s printom, dok je donji dio jednobojan. Naravno u slučaju jačih bokova donji dio je poželjan u nešto tamnijim nijansama.

 

Nakon što ste doznali koji modeli odgovaraju vašem obliku tijela, u shopping idite s točnom vizijom. Prodavačici odmah recite koji su vam modeli potrebni kako ne biste gubili vrijeme na isprobavanje onih badića koji vam ne stoje. To će vas samo dodatno frustrirati. Nije problem naći idealan badić, samo je potrebno prije kupnje znati što odgovara našem tijelu.

Izvor: budi.in