Moda & ljepota

MUST HAVE

Vrijeme je za ljetne šešire

Ljetni šeširi savršeni su modni dodatak svakoj kombinaciji, bilo da se radi o lepršavoj haljinici ili hlačicama. Osim što će se šeširi jako dobro uklopiti u vaš outfit, oni su tu da štite našu kožu lica od UV zraka i jakog sunca u ljetnim mjesecima.

Ovaj savršeni modni dodatak možete uklopiti u gotovo svaku kombinaciju   FOTO:kingcoupon.ru
Piše: Republika.eu / Woman.ba

Ako ste krenuli u ljetni shopping svakako si ostavite mjesta za bar jedan šeširić. Slavne hollywoodske glumice često puta nose klasične fedora šešire, djelomično da se skriju od paparazza, ali istina je i da ovi šeširi na svakome izgledaju zaista fenomenalno. Za ovaj styling ne treba puno mudrosti – jednostavno raspustite svoju kosu, bila ona ravna ili kovrčava, ili ispletite neurednu pletenicu sa strane, stavite šeširić i izgledat' ćete jednostavno neodoljivo.

Ako odaberete šešir sa širokim obodom nećete pogriješiti. Bez obzira jeste li na plaži ili želite ležerno šetati gradom, bit ćete primijećeni, a uz isprobavanje vašeg novog ljetnog šešira isprobajte i sunčane naočale. Bitno je samo da je ovaj „dvojac“ usklađen.

Šešir koji odaberete treba biti izrađen od lagane, prozračne tkanine i od prirodnih materijala – pamuka, lana ili slame kako bi ovaj modni trend što lakše nosili na sebi u ovim ljetnim danima.

Izvor: woman.ba