Osječko-baranjska

IZBORI U OSJEČKOM HSP-U

Drago Marković izabran za predsjednika osječke podružnice

U Osijeku je jučer održan Zbor HSP-a za Grad Osijek kojeg je sazvao je Damir Kupanovac, predsjednik županijskog HSP-a, a izbornom sastanku ogranka nazočio je i predsjednik stranke Daniel Srb.

Drago Marković   FOTO:hsp.hr
Piše: Republika.eu

Za predsjednika podružnice HSP-a Osijek jednoglasno je izabran Drago Marković, a za dopredsjednike Daria Paloš i Tihomir Borbaš. Također su izabrani i članovi Izvršnog i nadzornog odbora osječke podružnice HSP-a.

Novoizabrani predsjednik Drago Marković iznio svoj plan i program djelovanja u idućem razdoblju te naglasio da će članovi podružnice HSP-a Osijek zajedničkim radom pridonijeti jačanju HSP-a kako u Osijeku, tako i u Osječko baranjskoj-županiji.

Također je rekao da nakon svih turbulencija kroz koje su kao stranka prošli slijedi vrijeme konsolidacije i jačanja stranke te da im je pristupilo puno novih mladih članova i branitelja te da nastavlja s ozbiljnim radom.

"Vrijeme je da građani Osijeka prepoznaju tko je istinski zastupnik pravaške opcije i da na bilo kojim idućim izborima dobiju predstavnike vlasti kojima će primarni cilj biti dobrobit građana, a ne vlastiti interesi", naglasio je Marković.