Događanja

GODIŠNJA PLESNA PRODUKCIJA

ŠPU Feniks već 19 godina s vama!

Športsko-plesna udruga Feniks organizira 17. godišnju plesnu produkciju u čast zaštitnika grada Osijeka Sv. Petra i Pavla, koji će se održati u subotu 22. lipnja 2013. u 20 sati u sportskoj dvorani EMŠCA-a. Ulaz besplatan.

Poziv na produkciju   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

Špu Feniks predstavit će se revijalnim plesnim koreografijama uz pomoć gostiju i prijatelja iz plesnih klubova D&D, Shine i Original Skillz Crew Osijek brejkera.

U dva sata bogatog plesnog programa očekuju vas raznovrsni formacijski show plesovi, salsa, sportski standardni i latino-američki plesovi, jazz dance, break dance.

Kao i svake godine nakon plesne produkcije, Špu Feniks organizira tradicionalni tulum u Želji (Dom željezničar, Radićeva 15) otvoren za sve.
Ulaz je 20 kuna (jedi i pij koliko možeš).
Nema ograničenja - hit do hita - prljavi ples - zabava - partijana! Nitko ne brine ako ne znaš plesati dobro. Samo ustani i pleši!

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju nezaboravne i lude 70-te, 80-te, 90-te, vrući latino ritmovi i najnoviji klupski hitovi.