Ljubav & sex

ZAŠTITITE SVOJU VEZU

Pravila ponašanja na Facebooku

Svjedoci smo kako u današnje vrijeme sve više veza završava prekidom upravo zbog društvenih mreža. Ako želite imati zdravu vezu sa svojim partnerom, evo nekoliko savjeta na što trebate pripaziti u svom ponašanju ili što ne biste trebali raditi na Facebooku ili drugim društvenim mrežama.

Ne dajte da vas virtualni svijet rastavi.   FOTO:metro-portal.hr
Piše: Republika.eu

0. Pravilo

Pravilo koje je van ove konkurencije, ali ga nikako nije na odmet ponoviti: Ukoliko je moguće, i kako biste izbjegli većinu problema koje nose društvene mreže, nemojte davati svoju šifru od mobitela, maila, fejsa,...imate pravo na privatnost i intimu.

1.Ako vaš partner ima pristup vašim profilima, nemojte skrivati ili brisati nikakve razgovore jer će to odmah pobuditi sumnje.

2.Sklonite s vremenske crte albume i fotografije s vašim bivšim. Isto kao što vama ne bi bilo drago gledati njega s njegovim bivšama, tako nije ni njemu.

3.Nemojte mijenjati status veze, ako se vaš partner nije složio s tim, izbjegnite neugodnosti.

4.Nemojte dodavati njegove prijatelje i obitelj ako se prije toga niste upoznali s njima ili prije nego ste o tom popričali s njime.

5.Ne objavljujte vaše intimne fotografije. Nikad ne znate kada će to vidjedti baš onaj koji ne treba.

6.Nikada nemojte praviti zajednički profil, pogotovo ako ste prije imali samostalan. Može vam se dogoditi da vam prijatelji prestanu pisati jer znaju da vaš partner to isto čita. Zadržite privatnost.

7.Nemojte lajkati fotografije bivših partnera ili drugih dečkiju s kojima niste toliko dobriili za koje vaš partner ne zna. Samo stavite sebe u istu poziviju, da vaš partner lajka fotografiju neke svoje prijateljice u kupaćem kostimu?

8.Nemojte iznositi vaš prljavi veš. Ako se posvađate, ne moraju to svi znati i nemojte u stanju ljutnje ili bijesa pisati ništa loše o njemu jer velika je vjerojatnost da ćete se uskoro pomiriti, a što će nakon toga vaši prijatelji misliti o vama? 

9.Isto tako nemojte imati pretjerane izljeve ljubavi jer ponekad mogu stvarno naživcirati vaše prijatelje koji će se vrlo rado, ukoliko danas - sutra prekinete s njim naslađivati zbog toga.