Ljubav & sex

TRI SAVJETA

Ovo trebate učiniti kako bi vam seks trajao duže

Koliko puta ste čuli rečenicu: „Bezveze je, on ne može dugo!“. Mi vam donosimo 3 savjeta kako da postignete tu vremensku zasitnost vaše partnerice.

Posvetite više vremena predigri   FOTO:infobar.ba
Piše: Republika.eu / net.hr

Birajte poze 

Zasigurno ste mislili da poza nema veze s tim koliko dugo on može izdržati. Iako inače mislite da treba birati poze koje omogućavaju dublju penetraciju, takve poze muškarca brže dovode do orgazma. Sljedeći put izaberite pozu u kojoj će se vaš muškarac bolje kontrolirati.

Usporite 

Ako želite da vaš seks traje duže, zaigrajte se. Posvetite više vremena u predigri. Komunikacija je također ključan faktor. Pričajte i na taj način vodite igru u smjeru u kojem želite. Kada muškarcu krizni trenutak prođe, on opet može nastaviti bržim tempom.

Imajte samopouzdanja

Prilikom uzbuđenosti tijelo ima određene reakcije, najbolje se je prepustiti, no mnogi muškarci tada krenu razmišljati jer se boje da ne razočaraju svoju partnericu. Međutim, misli otežavaju užitak pa bi se muškarac trebao fokusira na sve ono što se događa tijekom seksa – dodiri, poljupci i poze. Samopouzdanje je ključan faktor kako bi sa svojom partnericom vodili duži seks.