Događanja

AVENUE MALL

Late night shopping uz koncert Željka Joksimovića

U petak se dobro nasmijte uz stand up comedy show, u subotu budite dio spektakularnog koncerta Željka Joksimovića, a u nedjelju uživajte u Noći Slavonije uz Bosutske bećare.

Željko Joksimović   FOTO:Petar Glebov/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Avenue Mall Osijek  od 14. do 16. lipnja organizira već tradicionalni, 8. po redu Late Night Shopping. Posjetitelji će moći uživati u trodnevnoj noćnoj kupnji s popustima do čak 70 % te u potpuno besplatnom noćnom programu!

U petak, 14. lipnja, u prizemlju Centra dobro se opustite i nasmijte uz stand up comedy show ˝Štiklom u mozak, loptom u dupe˝ te saznajte nešto više o boljim i gorim polovicama pod voditeljskom palicom stand up komičarke, spisateljice i voditeljice Marijane Perinić.

Subota, 15. lipanj, je svakako rezerviran kao centralno događanje Late Night Shoppinga uz besplatni koncert popularne zvijezde Željka Joksimovića na vanjskom trgu ispred Centra. Panturist u suradnji s Avenue Mallom Osijek na ovaj način želi zahvaliti svim svojim školarcima što su bili njihovi vjerni putnici! Da im je zaista stalo do školaraca, dodatno su se pobrinuli za siguran prijevoz autobusom nakon koncerta od Avenue Malla Osijek! Svoje mjesto u autobusu možete rezervirati  na e-mail adresi: koncert@panturist.hr.

Želite li ekskluzivnu fotografiju sa Željkom Joksimovićem, sve što trebate učiniti jest da u periodu od 10. do 13. lipnja ostvarite kupnju od minimalno 50 kn u bilo kojoj maloprodajnoj jedinici Avenue Malla Osijek te uz predočenje računa na Info pultu Centra zatražite kupon. Dvadeset najkreativnijih odgovora na pitanje Zašto baš ti želiš upoznati Željka Joksimovića? osvaja ekskluzivno fotografiranje!

U nedjelju, 16. lipnja, na vanjskom trgu ispred Avenue Malla Osijek, uživajte u ugodnoj i opuštajućoj Noći Slavonije uz Bosutske bećare te nastupe zborova i Kulturno umjetničkih društva. Kako bi uživanje bilo potpuno, Avenue Mall Osijek osigurat će vam i besplatnu večeru ispod šatora - slavonski grah te pića po promotivnim cijenama. Za potpuni doživljaj Slavonije moći ćete degustirati vina te posjetiti sajam domaćih i autohtonih proizvoda i rukotvorina. Za besplatnu večeru zatražite kupon na Info pultu Avenue Malla Osijek.

Uz navedena zbivanja, Avenue Mall Osijek osigurao je za sve željne novih ljetnih krpica posebne popuste u trgovinama Centra. Također, tu su i posebne nagrade za one prave shoppere! Tijekom sva tri dana uživanja u popustima te kupovinom u ukupnoj vrijednosti odminimalno 200 kn u označenim maloprodajnim jedinicama Avenue Malla Osijek, za vrijeme trajanja LNS-a od 14. do 16.06., ostvarujete mogućnost osvajanja džeparca! U nedjelju, 16.06. u 22:15 h dodjeljujemo 10 x 500 kn, 5x 1000 kn i 1 x 5000 kn.

Late Night Shopping  traje u petak i subotu od 20 h do ponoći te u nedjelju od 20 h do 22 h. Za vrijeme trajanja LNS-a otvorene su sve maloprodajne, uslužne i ugostiteljske jedinice Centra.