Politika

OKRUGLI STOL

Ministarstvo socijalne politike i mladih o Obiteljskom zakonu

Ministarstvo socijalne politike i mladih organizira okrugli stol o Tezama za Nacrt prijedloga Obiteljskog zakona i Nacrtu prijedloga iskaza za Obiteljski zakon...

Milanka Opačić   FOTO:Marko Prpic/PIXSELL
Piše: Media Servis

Okrugli stol u organizaciji Ministarstva socijalne politike i mladih je dio javne rasprave kako bi se najširem krugu zainteresiranih u Republici Hrvatskoj omogućio neposredan uvid i davanje mišljenja, primjedaba i prijedloga o Tezama za Nacrt prijedloga Obiteljskog zakona.

Ministarstvo socijalne politike i mladih izradilo je prema propisanoj proceduri Teze za Nacrt prijedloga Obiteljskog zakona, kao i Nacrt prijedloga iskaza za Obiteljski zakon.

"Teze sadrže naznake i obuhvat materije koja se namjerava urediti Nacrtom prijedloga Obiteljskog zakona te kratko obrazloženje problema koji se namjeravaju riješiti Nacrtom prijedloga Obiteljskog zakona, kao i ciljeve koji se time namjeravaju postići.

Kako bi se najširem krugu zainteresiranih u Republici Hrvatskoj omogućio neposredan uvid i davanje mišljenja, primjedaba i prijedloga, Ministarstvo socijalne politike i mladih provodi javnu raspravu o Tezama za Nacrt prijedloga Obiteljskog zakona i Nacrtu prijedloga iskaza za Obiteljski zakon od 8. svibnja do 8. lipnja", priopćili su iz Ministarstva socijalne politike i mladih.