Lokalni izbori

LOKALNI IZBORI

GOGO dao podršku Vrkiću

Uoči drugog kruga izbora za gradonačelnika grada Osijeka, nastavlja se izborna kombinatorika i sve ono što uz nju ide, a prati se i sve što se oko gradonačelničkih kandidata događa.

GOGO dao podršku Vrkiću   FOTO:GOGO
Piše: Republika.eu / STV

Nakon što je jučer Ante Đapić dao podršku kandidatu za gradonačelnika Osijeka Ivici Vrkiću, to je danas učinio i Miroslav Šimić ispred njegove nezavisne liste.

Nezavisna lista Miroslava Šimića koja je na lokalnim izborima održanim u nedjelju sa 5,1 posto glasova prešla izborni prag i ušla u osječko gradsko vijeće, odlučila je u drugom krugu dati potporu Ivici Vrkiću.

"Ova naša potpora Vrkiću ne znači da će o,n ukoliko postane gradonačelnik, imati našu bezrezervnu potporu četiri godine. Tko god postane osječki gradonačelnik, a mi u ovom slučaju navijamo za Vrkića, imat će u ekipi GOGO jednog teškog sugovornika. Bit ćemo teški sugovornik jer ćemo se boriti za interese ovoga grada", kaže Šimić.

Šimić je kazao kako žele ostati vjerodostojni, kako će kandidati s njegove liste glasati za Vrkića i kako svoje birače neće upućivati za koga da glasaju, već ih pozvati da ne ostanu kod kuće nego izađu na izbore.