Politika

PRELASCI UOČI LOKALNIH IZBORA

350 članova HSP AS prešlo u HSP

Na današnjoj konferenciji za medije u Osijeku koju je vodio predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb medijima su se obratili bivši članovi HSP AS.

350 članova HSP AS prešlo u HSP
Piše: Republika.eu / priopćenje

Tom prigodom istaknuto je da svih 350 članova te podružnice prelazi u HSP, nezadovoljno stanjem i situacijom u toj stranci. 

Kako je naglasio glasnogovornik bivše podružnice HSP AS Gradište Mato Katavić, razlog prelaska je neprincipijelna trgovina preko leđa 350 poštenih, čestitih i vrijednih ljudi u najvećoj podružnici HSP AS u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

"Ne pristajemo sudjelovati u radu gdje pojedinci u HSP AS, koji su se dobro uhljebili na listama HDZ-a, prodaju ideju pravaštva za sitne osobno-politikantske interese i članstva u nadzornim odborima ili upravama gradskih ili županijskih poduzeća", naglasio je Katavić, te dodao kako "s današnjim danom u Gradištu HSP AS više ne postoji, jer je kompletno članstvo prešlo u HSP na čelu s predsjednicom podružnice Marom Katavić, njenom zamjenicom Kristinom Jokić, i cjelokupnim Izvršnim i  Nadzornim odborom."

Dobrodošlicu novim članovima HSP-a poželio je i povjerenik za Vukovarsko-srijemsku županiju Mijo Brkić i u kratkom obraćanju naglasio da se HSP ponovno diže i svakodnevno raste u svim podružnicama u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

I predsjednik HSP-a Daniel Srb zaželjevši dobrodošlicu u najstariju političku stranku u Hrvatskoj naglasio je da je ovo samo početak jednog procesa koji će se nastaviti i dalje. Najavio je prelaske još nekih podružnica u HSP jer članstvo HSP AS polako shvaća da se njihovim časnim imenima, radom i trudom trguje za interese HDZ-a i uske skupine pojedinaca u vodstvu HSP AS.