Moda & ljepota

TAJICE

Zauvijek aktualan modni stanovnik vašeg ormara

Pretpostavljamo kako modni stručnjaci zasigurno nisu oduševljeni sa novim modnim dodatkom, ženskim tajicama, koje su postale glavni odjevni predmet i ženska ga je populacija toliko zavoljela da su hlače i traperice "pale u drugi plan".

Tajice   FOTO:cromoda.com
Piše: Republika.eu / ljepotaizdravlje.ba

Iako smo ih primarno vezali za sportski stil i najčešće ih viđali u kombinacijama s patikama, danas se pamučne, a i drugih materijala tajice nose uz balerinke, čizme, pa čak i visoke potpetice.

Ovom bezvremenskom komadu garderobe nisu odoljele ni poznate dame. Svakodnevno ih možemo vidjeti kako u njima idu na trening, u šetnju gradom ili ih nose na pauzi između snimanja. 

U skladu sa aktualnim modnim trendovima, ove sezone možete pronaći različite modele u jarkim bojama i raznim uzorcima – od cvjetnog do životinjskog uzorka. Za dame koje vole jednostavnost, tu su nepogrešive klasične crne tajice.

 Nije važno jeste li u gradu na kavi ili se kući odmarate uz TV, zaključujemo da je udobnost koju tajice pružaju glavni razlog njihovog nošenja, a ako ih znate nositi sa ukusom zasigurno će te privući poglede muškog spola.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba