Događanja

KLAPSKI SPEKTAKL

Klapa Cambi u Osijeku!

Dalmatinska pisma tako stiže i u unutrašnjost Lijepe naše. Klapa Cambi u ovom slavonskom biseru pjevat će 20.4. u kinu Europa i izvesti svima poznati repertoar pjesama poput velikih uspješnica - ' Ne more mi bit. Kriva karta, Dugo nije pala kiša, Popucale rebatine, Od zipke do križa, Jenda rič, Sad kada došla si i brojne druge vrhunske izvedbe.

Piše: Republika.eu

Kao predgrupa i bend za veliki after party show nastupat će tamburaški sastav iznenađenja.

Svakim svojim nastupom klapa Cambi vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela je ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja. U nastupima klape Cambi osjeća se iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja, promicanju izvorne klapske pjesme izvedene na suvremeni način i proširuje krug slušatelja i gledatelja.

Klapa je u tome uspjela zbog svježine i originalnosti; zbog jednako sugestivnih izvedbi vremešnih standarda dalmatinske pjesme, «baštinskog materijala» ili klapskih himničkih evergreena, ali i neponovljivih interpretacija pop-rock materijala Zlatana Stipišića- Gibonnija“, kao i drugih poznatih autora, a u novije vrijeme se i to vrlo uspiješno dokazuje i u popularnoj glazbi sa vlastitim skladbama.

U tome su se stilski etablirali, jednako moderno u odnosu na druge klape, kao što su to uvijek činili.

Slaveći 25 godina neprekidna rada, održali su niz spektakularnih koncerata diljem Hrvatske, među kojima teba izdojiti onaj Splitsku, na Poljudu ispred 15 000 ljudi, čime su postali klapa koja je održala samostalni koncert pred najbrojnijim auditorijem ikad.

Njihova najnovija uspješnica – OD ZIPKE DO KRIŽA, vrlo brzo postale je prihvaćena kao moderna himna Dalmacije.

Svi ste pozvani na ovaj jedinstveni koncert i glazbeni užitak u dalmtinskom okruženju i ugođaju.


20.4. Kino Europa Klapski spektakl klapa Cambi 

Prodaja ulaznica -Osijek Cd Shop Dancing Bear 
                          -Valpovo Massai Bar 
                         
Cijena ulaznice 50kn,a  na dan koncerta 70kn.