Ljubav & sex

SAVJETI

Što kada druga pokušava zavesti tvog dečka

Svakoj curi se barem jednom dogodilo ili će joj se dogoditi, da joj se neka druga mota oko dečka i iako joj je jasno rečeno da je zauzet, ona to i dalje ne shvaća ili jednostavno ignorira.

Suparnice   FOTO:guidetowomen.com
Piše: Republika.eu / Index Rogue

Ako se nađete u ovakvoj situaciji, nemojte dizati frku i paniku nego vodite računa o ovih par stvari i pokažite da ako ona već nije dama, vi ipak jeste.

Nikako joj nemojte prilaziti. Suptilno ubacivanje u razgovor prolazi, ali ni slučajno nemojte ulijetati sa ''on je moj dečko makni se od njega'' stavom. To neće pomoći nego će stvoriti neugodnu situaciju, a vaš dečko može pomisliti kako mu ne vjerujete dovoljno. Stvorit ćete konflikt, napraviti scenu i ispasti posesivni i paranoični u očima drugih.

Nemojte ga optuživati. Nijedna žena ne može ovakvu situaciju gledati objektivno, nego odmah pomisli na najgore. Iako naravno postoji mogućnost da je sam izazvao drugu curu, moguće je i da je ona krivo protumačila znakove i krenula u napad, a on je zaista nevin. U svakom slučaju, uvijek postoje dvije strane priče, dajte mu priliku da kaže svoju i nemojte odmah dizati paniku. Ako se ispostavi da je ipak kriv, riješite to u svoja četiri zida.

Saznajte kontekst cijele priče. Možda se njih dvoje znaju od prije pa je ona zbog toga tako prijateljski nastrojena prema vašem dečku, možda ga i stvarno pokušava zavesti, a on ne radi ništa kako bi ju spriječio, a možda je riječ i o nesporazumu. Zato pokušajte mirno saznati kako je došlo do ove situacije jer moguće je i da ona nije uopće znala da je on u vezi.

Iako bi joj sve redom najradije počupale kosu ili rekle nešto, a nekad isto tako postupile i prema njemu, najvažnije je u ovakvom trenutku ostati smiren i ne napraviti scenu, ako zbog nikog drugog, zbog sebe.

IZVOR: Index Rogue