Zabava

U TIJEKU

Dvosatno finale Sulejmana Veličanstvenog

Najskuplja i najprodavanija turska serija "Sulejman Veličanstveni" nakon večerašnjeg emitiranja odlazi na odmor, a RTL televizija je svojim gledateljima pripremila dvosatno finale serije u kojem se vraća najveći miljenik ljepšeg spola, Bali-beg Malkočoglu!

Bali-beg Malkočoglu   FOTO:Screenshot Youtube
Piše: Republika.eu / tportal.hr

Iako je radnja serije odmakla za nekoliko godina, Bali-beg na prvi pogled nije nimalo ostario, a njegovom šarmu i muževnošću neće odoljeti ni njegova simpatija, Huremina kćer Mihrimah

Osim što će svojim pojavljivanjem Bali-beg unijeti nemir u njezin odnos s mladim pjesnikom Jahjom Tašlidžalijem, on će započeti novu eru ratnih pohoda sultana Sulejmana. Bali-beg se vraća na dvor odmah nakon Ibrahimove smrti kako bi obavijestio sultana da Mlečani planiraju atentat na vladara osmanskog carstva! S vremenom je Bali-beg postao iskusan vojnik, ratovao je na području Moldavije, a njegov povratak u palaču bit će od iznimne važnosti za vladara, donosi Tportal.hr.

S RTL Televizije ne žele kazati kad će se serija vratiti na televizijski program, ali neslužbeno doznajemo da bi se to moglo dogoditi tek na jesen s obzirom da se emitiranje serije "Sulejmana Veličanstvenog" na RTL-u približilo epizodama koje se prenose u Turskoj jednom tjedno. Zbog istih razloga, neslužbeno doznajemo, emitiranje na RTL televiziji ukinulo se nedjeljom i svelo se na prikazivanje 4 puta tjedno.