Moda & ljepota

DA ILI NE

Tenisice na petu

Tenisice su udobne i praktične, a visoke pete izdužuju nogu i ulijevaju samopouzdanje koje se jasno vidi na držanju i hodu. No tenisice jednostavno ne mogu biti elegantne i prikladne za večernji izlazak kao visoke pete, a ove dvije najdraže vrste cipela su stilski totalno nespojive. Ili ipak nisu?

Piše: Republika.eu

U želji da i tenisice zablistaju u večernjem izdanju, stvorene su one na petu koje ujedinjuju samo ono najbolje od oba modela, donosi budi.in.

Premda je prvu kolekciju ovih neobičnih tenisica predstavio brand Ash, one su postale svjetski poznate tek kad ih je dizajnerica Isabel Marant prema kojoj su i dobile ime 'marantice', predstavila u svojoj kolekciji.

Kako je to i inače s neobičnim modnim komadima, prije par sezona šira publika se zgražala na samu pomisao ovih tenisica, ali što ih je više poznatih nosilo, one su postajale sve popularnije. 

No bez obzira na prednosti i svjetsku popularnost koju uživaju, ovu neobičnu obuću ili volite ili prezirete, trećeg nema. Kojoj god frakciji bili naklonjeni jedno je sigurno, tenisice na petu nikog ne ostavljaju ravnodušnim.