Zabava

SAVJETI

Organizirajte djevojačku večer za pamćenje

Svaka buduća mladenka prije uplovljavanja u bračnu luku mora imati onu ludu večer sa prijateljicama koju će pamtiti cijeli život. No kako bi ta večer zaista bila nezaboravna, za početak je važna dobra organizacija.

Striperi   FOTO:Anto Magzan/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Glavna i odgovorna organizatorica djevojačke večeri po običaju je mladenkina najbliža prijateljica i kuma. Ali kako bi sve teklo glatko i bez nervoze, neka vam u organizaciji pomognu i mladenkine djeveruše koje također spadaju u kategoriju bližih prijateljica i poznaju je otprilike dobro kao i vi.

Ako nikada niste organizirali zabavu ovakvog tipa, nemojte paničariti nego duboko udahnite i pročitajte ovih par jednostavnih uputa i savjeta koje Vam donosimo s namjerom da Vam olakšamo muke. 

1. Koga pozvati?

Za početak popričajte s mladenkom i stavite na papir sve djevojke koje želi pozvati. Svakako uzmite njihove brojeve telefona ili mailove kako bi ih mogli kontaktirati i obavijestiti o svim detaljima djevojačke. 

2. Lokacija, hrana i piće

Djevojačka naravno mora imati mjesto i vrijeme održavanja. O ovome isto možete porazgovarati s mladenkom kao i o hrani i piću. Najčešće mladenka sama smisli lokaciju i datum i riješi hranu i piće, no možda ćete to morati sami. Ako je to slučaj, lokacija neka bude negdje gdje neće biti nitko osim vašeg društva jer ova večer mora biti opuštena. Oko hrane se dogovorite međusobno, neka svaka od vas ispeče kiflice, pizzete ili bilo što slično iako ćete na nju misliti tek na kraju večeri kada više ne budete držali čašu u ruci. ;) Isto tako se možete dogovoriti i oko pića ili ga uvrstiti u troškove koje ćete svakako podijeliti na kraju kad sve zbrojite. Pobrinite se da bude dovoljno alkohola, ali i bezalkoholnih pića pogotovo ako je mlada u drugom stanju. 

3. Tema

Ukoliko želite da djevojačka bude tematska dobro razmislite o temi jer ona mora biti nešto jedinstveno što opisuje mladenku. To može biti neka njezina omiljena zemlja koju je posjetila, omiljena serija, neko određeno desetljeće kao što su 60e, 70e, 80e, ili bilo što drugo što vam padne na pamet, a ima sve veze s mladenkom. Odjeću, frizure, make-up, glazbu i sve druge detalje uskladite sa odabranom temom. 

4. Pokloni

Nemojte zaboraviti na poklone. Oni moraju biti od bezobrazno prostih do onih za uspomenu ili prvu bračnu noć. Napravite album ili foto-knjigu sa svim vašim fotkama i par napisanih riječi od svake od vas koju će čuvati cijeli život. Kupite joj donje rublje za veliki dan ili pak za prvu bračnu noć, a posjetite i najbliži sex shop i kupite vibrator, jestive gaćice ili neke druge prikladne poklone. U svakom slučaju pokloni moraju biti inovativni kako bi i njihovo otvaranje bilo zabavno. 

5. Dodaci

Na raznim internet stranicama koje su specijalizirane za prodaju dodataka za ovakve prigode za malo novaca možete naručiti ukrase i detalje koje će upotpuniti dojam cijele djevojačke te razne igre sa seksualnom konotacijom koje odlično prolaze kada se popije koja čaša više. Još jedna nezaboravna ideja je svakako vožnja limuzinom do lokacije na kojoj će se djevojačka održavati. No to je možda praktičnije za djevojačke s manje uzvanica jer u limuzinu uz mladenku stane još samo 7 djevojaka.       

Kada sve uspješno isplanirate i izorganizirate i kad ta dugoočekivana večer napokon dođe, nemojte zbog prevelikog uzbuđenja zaboraviti ponijeti fotić ili kameru s kojom ćete zabilježiti sve detalje i večer učiniti vječnom. A ako fotke i snimka ne budu prikladne za ničije oči osim vaših i ostalih uzvanica, onda možete biti sigurni da ste napravili dobar posao!