Osječko-baranjska

ROŽIĆ

,,BRINITE O SEBI“ i izađite na izbore za EU Parlament

Miroslav Rožić, nositelj liste HSS-HSLS u Osijeku: Kampanju za EU parlament počinjem u Slavoniji koja je generacijama bila ,,Obećana zemlja“ a sada je postala ,,Suzna dolina“iz koje bježi njena mladost

Miroslav Rožić   FOTO:HSS
Piše: Republika.eu / HSS

Miroslav Rožić, nositelj liste HSS-HSLS za EU Parlament obišao je danas Osječko-baranjsku županiju. Obraćajući se u Osijeku naglasio je važnost izlaska građana Republike Hrvatske na izbore za Europski parlament koji se održavaju 14.travnja 2013. Hrvatski zastupnici u EU parlamentu imat će posebice veliku odgovornost u očuvanju interesa Hrvatske i njenih građana.

,,Ako se ne brinemo sami o sebi, neće se sigurno brinuti ostali članovi EU parlamenta i zato našu kampanju za EU izbore vodimo porukom ,,BRINITE O SEBI!“! A briga svakog građanina za samog sebe i Hrvatsku počinje izlaskom na izbore 14.travnja ove godine“ naglasio je Miroslav Rožić na svom predstavljanju u Osijeku.

HSS ne nudi programe razvoja hrvatskog sela i društva već će naprotiv usmjeriti svoje snage na SPAS HRVATSKOG SELA I HRVATSKOG DRUŠTVA U CJELINI! U programu HSS-a za Europske izbore posebno je stoga naglašena potreba očuvanja hrvatskog kulturnog identiteta i posebnosti poput tradicionalnih obrta i djelatnosti, spas hrvatskog sela kroz razvoj proizvodnje hrane i prehrambene industrije te očuvanje prirodnih raznolikosti kao jednog od glavnih potencijala gospodarskog razvoja Hrvatske.

,,Strašna je činjenica da sam svoju kampanju u Slavoniji započeo podjelom prigodnih tradicijskih proizvoda za Uskršnje blagdane koje su članovi HSS-a u Bizovcu uručili Udruzi Sveti Vinko Paulski koja će ih podijeliti građanima u potrebi. Strašno je da je Slavonija, koja je stoljećima hranila cijelu Hrvatsku i svoje proizvode plasirala širom Europe, koja je bila ,,Obećana zemlja“  u koju su dolazili Hrvati iz Dalmacije, Hercegovine, Like, Zagorja, Bosne ,dočekala dane da njeni građani nemaju život dostojan čovjeka i da su toliko osiromašili da im je potrebna pomoć. Zbog te činjenice  HSS će se boriti u EU parlamentu se hrvatskim građanima osiguraju europski socijalni standardi“ zaključio je Miroslav Rožić i još jednom pozvao hrvatske građane da izađu na izbore za EU parlament..