Osječko-baranjska

IVANETIĆ U OBILASKU ŠIROKOG POLJA

Imate blatnjavo groblje i divlje deponije u selu

Program "ZA 5" u službi je svih prigradskih naselja Grada Đakova, a jamči ravnomjeran razvoj grada, poručio je sa skupa u Širokom Polju kandidat koalicije HDZ-HSS-SU za gradonačelnika Đakova Jasenko Ivanetić.

Kandidat za gradonačelnika grada Đakova Jasenko Ivanetić
Piše: Republika.eu / Đakovo danas

Na skupu je, između ostalog, poručeno, prema navodima đakovačkog portala Đakovo danas, kako su predstavnici koalicije HDZ-HSS-SU i njihov kandidat za gradonačelnika Jasenko Ivanetić prethodno obišli selo i primijetili brojne komunalne nedostatke kao što su  blatnjavo groblje, divlja deponija i nedostatak otresnica u Sunčanoj i Kolodvorskoj ulici te da su obećali okupljenim Širokopoljcima žurno sastavljanje liste prioriteta prema kojoj će se rješavati problemi tog prigradskog naselja. Naravno, u slučaju da njihova koalicijska lista dobije povjerenje birača na lokalnim izborima.

Poduzetnicima je obećano donošenje paketa stimulativnih komunalnih mjera koje Ivanetić smatra preduvjetom  za njihovu konkurentnost na tržištu. Stanovnicima Širokog Polja i ostalih prigradskih naselja predstavili su prijedlog novog sustava odvodnje, kao i prijedlog programa realizacije legalizacije objekata za jednu kunu, javlja Đakovo danas.

Koalicijski kandidat za zamjenika đakovačkog gradonačelnika Matija Brlošić okupljenima je govorio o problemima hrvatske poljoprivrede i stanje među obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koji se, kako kaže, nalaze u teškoj i nezavidnoj situaciji. 

IZVOR: Đakovo danas