Politika

ĐAPIĆ

Ministri su jučer došli u Osijek, ali sa sobom nisu donijeli ništa

"Ministri su jučer došli u Osijek, ali sa sobom nisu donijeli ništa konkretno", komentirao je danas jučerašnje predstavljanje programa 'Proinvest' Anto Đapić, nezavisni kandidat za gradonačelnika.

Anto Đapić kandidat za gradonačelnika Osijeka   FOTO:Marko Mrkonjić/PIXSELL
Piše: Media Servis

Kao primjer lošeg odnosa prema Slavoniji i njenom gospodarstvu naveo je primjer Modne konfekcije Slavonija čiji su radnici jučer prosvjedovali čekajući ministre.

"Praktički svih ovih 20 godina bili su, kao i cjelokupno gospodarstvo grada Osijeka, izvrgnuti neviđenoj pljački, korupciji, razaranju i uništavanju", rekao je Đapić.

Prokomentirao je Đapić i poruku ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka radnicima da se svi zajedno mole Bogu i traže strateškog partnera.

"Njegova izjava može biti simpatična u kontekstu da vidimo da je on religiozan čovjek. Međutim, molitva i religija su u duhovnoj sferi, a u materijalnoj sferi ništa ne spriječava vladu da ispravlja one pogreške i one kriminalne radnje koje su se događale na području čitave Hrvatske, a kamoli grada Osijeka, vezano uz privatizaciju", naglasio je Đapić.