Virovitičko-podravska

ZAVJET ZA HRVATSKU

Predstavljena strategija obrane od unutarnje agresije

U organizaciji Zavjeta za Hrvatsku RH i podružnice Zavjeta za Hrvatsku Virovitičko-podravske županije u Kazalištu Virovitica predstavljen ja Domovinski stožer i strateška polazišta za oslobođenje Hrvatske od unutarnje agresije.

Davor Domazet-Lošo   FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Virovitica.net

Dokument su predstavili ravnatelj Domovinskog stožera admiral Davor Domazet-Lošo, a strateški dokument je nazvan " Oluja 2", koja ima zadatak obraniti Hrvatske nacionalne interese. Dokument se sastoji od 22 cijelovite zadaće koja je ponuđena Hrvatskom narodu kao i svim političkim opcijama u RH, javlja Virovitica.net.

Izdvojene su ključne točke, a to su proglašenje RH kao cjelovitim "Ekološkim dobrom" i potrebu formiranja Ministarstva Domovinske sigurnosti. Nazočnima se obratio predsjednik stranke Zavjet za Hrvatsku RH general Marko Lukić koji je u nadahnutom govoru između ostalog pozvao na buđenje nacionalne svijesti, oslobađanje stvaralačkih snaga, jedinstvo Hrvatskih branitelja, kao i unošenje optimizma kod Hrvatskog naroda. Skup i sve okupljene je također pozdravio predsjednik podružnice Zavjeta za Hrvatsku Virovitičko-podravske županije gospodin Dalibor Marić, koji je naglasio da Zavjet za Hrvatsku nije klasična politička priča, nego da je Zavjet za Hrvatsku pokret koji je rekao dosta, navodi se na Virovitica.net.

IZVOR: Virovitica.net