Brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD

Mirko Duspara objavio kandidaturu za gradonačelnika

Aktualni gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara ponovno se kandidira za gradnačelnika Slavonskog Broda na čijem je čelu posljednjih osam godina. Ovaj puta izlazi na izbore kao nezavisni kandidat.

Mirko Duspara   FOTO:Ivica Galovic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Sbonilne.net

Unatoč činjenici da na izbore u svibnju izlazi kao samostalni kandidat, aktualni gradonačelnik Slavonskog Broda, Mirko Duspara očekuje podrškiu građana Broda. Vjeruje u to, djelom i zbog svega što je gradska vlast kojoj je na čelu učinila za boljitak grada proteklih osam godina, kazao je Duspara. A upravo to što je učinjeno, pokazao je novinarima provozavši ih danas gradskim ulicama u autobusu javnog gradskog prijevoza, javlja Sbonline.net.

"Vozite se na račun mene kao kandidata za gradonačelnika. Račun mi je uredno ispostavljen", rekao je Duspara pokazavši račun prije nego je autobus krenuo ispred Kazamata u brodskoj Tvrđavi na svoju političko-turistiku rutu. Putnici su bili novinari, a turistički vodič još uvijek aktualni gradonačelnik Mirko Duspara. Asfaltirane ceste, IPA projekti, građevine, poduzetničke zone, škole, dvorane, bazeni koji bi trebali biti otvoreni do početka ovogodišnje kupališne sezone samo su neke od stvari koje je Duspara predstavio novinarima, navodi Sbonilne. Riječ je upravo o projektima zbog kojih očekuje podršku sugrađana na izborim a 19. svibnja. Osim činjenice da za gradonačelnika izlazi kao nezavisni kandidat, o svojim zamjenicima i listama nije želio govoriti. "Čekam da i ostali izađu s kandidatima za gradonačelnika, a onda ćemo dalje otkrivati tko su zamjenici i slagati liste", kazao je Duspara. Dodao je kako će nakon izbora biti otvoreni za poslijeizbornu suradnju sa svima koji imaju isti cilj i naravno za one koji su spremni obećanja za boljitak Broda i realizirati, pišeSbonilne.

IZVOR: Sbonilne.net