Događanja

HUMANITARNI KONCERT

Zraka svjetlosti za "djecu Sunca"

Na prvi dan proljeća, 21.3., obilježava se i svjetski dan osoba s Downovim sindromom. Tim povodom, Luka Nižetić održat će humanitarni koncert u Osijeku, lounge bar Waldinger u Portanovi.

Luka Nižetić   FOTO:Petar Glebov/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Prve zrake sunca bude u nama radost i osjećaj vedrine kao što to čine i osobe koje imaju sindrom Down, a naziva ih se još i djecom sunca. Njihovu ljubav i toplinu osjeti svatko tko ih upozna te provede s njima tek pokoji trenutak. 

U organizacije Udruge za Down sindrom Osječko – baranjske županije i grada Osijeka, Luka Nižetić pjevat će svim posjetiteljima lounge bara Waldinger u Portanovi, u Osijeku.

Ulaz će biti slobodan, a bit će postavljen štand s radovima članova udruge koji će se prodavati uz simboličnu cijenu. Također, dijelit će se i letci kako bi prije svega educirali javnost o sindromu Down.

Udruga za Down sindrom Osječko – baranjske županije i grada Osijeka neprofitna je udruga bez stalnih izvora prihoda ovisna o osobnim sredstvima i donacijama za kontinuiranu rehabilitaciju i edukacijski program osoba s Down sindromom.

Pozivamo Vas da ukoliko možete Vaš prilog uplatite na broj računa:

IBAN: HR20 2500 0091 5011 3901 1