Politika

KARAMARKO

HNS-ovo kadroviranje je nenormalno i politički katastrofalno

"To je katastrofa i to je nemoralno", komentirao predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko e-mail poslan iz zagrebačke središnjice HNS-a na 22 e-mail adrese vodećih HNS-ovaca lokalnih središnjica...

Tomislav Karamarko   FOTO:Marko Prpic/PIXSELL
Piše: Media Servis

U mailu  se podsjeća da je na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva objavljen javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu gospodarstva za radna mjesta različitih profila i poziva da obavijeste članove za koje smatraju da su kompetentni i zainteresirani te moli da ih obavezno povratno izvijeste...

"To se ne radi, to nije dobro, to nije pristojno u ovim momentima kada broj nezaposlenih strahovito raste. Zamislite koje je to stranački nelogično ponašanje. Jedno, rekao bih, nedolično ponašanje. Zamislite da je Hrvatska demokratska zajednica to radila, pa bile bi nas pune novine, tjednima, danima i pljuštale bi ostavke. To je nemoralno i to se ne radi", istaknuo je Karamarko.

Rekao je i da to treba napokon prestati te da napokon treba razotkriti svu nemoralnost ove Vlade.

"Imali smo u ovoj Vladi toliko slučajeva i afera. Pogledajte što se događa. Ništa. Jedino je Ostojić dao ostavku, prisiljen i to rekao bih, argumentima javnosti. Vidjeli ste kako je u prvom momentu reagirao Milanović. Opet neprikladno. Oni nemaju senzibilitet za ono što se zove nemoralnost i nemoralno ponašanje u politici koje su zamjerali nekim ljudima u prije", kazao je Karamarko.

Komentirao je šef HDZ-a i jučerašnju premijerovu zabranu novinarskog pitanja budućem ministru turizma Darku Lorencinu o njegovim stambenim kreditima.

"To je još jedna odlika te prepotencije Vlade koju ona isijava čitavo vrijeme. Prepotencija kojom kompenziraju nesposobnost i nemoć da bilo što kvalitetno učine. Njima je sve dopušteno, oni sve mogu. Njihovi grijesi su minimalni grijesi. Cijelo vrijeme se ističe, mi smo moralna i poštena Vlada. Po svemu sudeći izgleda da nisu i vrijeme će pokazati da je to doista tako", rekao je Karamarko.