Osječko-baranjska

ĐURĐENOVAC

Ana Magaš kandidat HDSSB-a za načelnicu općine

Nakon što je dobila punu potporu članstva HDSSB-a u Đurđenovcu, Ana Magaš jučer je i službeno objavila svoju kandidaturu za mjesto načelnika općine.

Ana Magaš - kandidat HDSSB-a za načelnicu općine Đurđenovac
Piše: Republika.eu / Nasice.com

Jučer u poslijepodnevnim satima u Đurđenovcu održan je, kako donosi Nasice.com, sastanak članova i simpatizera HDSSB-a na kojem je predsjednik HDSSB-a Osječko – baranjske županije  Zvonko Ibriks predstavio profesoricu Anu Magaš službenim kandidatom HDSSB-a za načelnicu općine Đurđenovac.

„Smatram da radim na dobrobit mjesta i da kroz program koji planiramo provesti možemo općini Đurđenovac pružiti korak prema boljem i kvalitetnijem životu, ali i vratiti stanovnicima želju da ipak ostanu u mjestu u kojem će imati normalne uvjete za život. Ova općina ima potencijala koji su u potpunosti zaboravljeni gotovo na svim područjima, stoga ih mi planiramo pokrenuti.  HDSSB svakim danom sve više jača i gradi čvrstu strukturu koju čine ljudi koji mogu i žele svojim kompetencijama uvesti promjene u ovu općinu. Nećemo voditi politiku napadanja, nego stvaranja zajedno sa svima onima koji se žele uključiti u rad stranke za dobrobit svih nas.“ – poručila je Magaš članovima koji su joj dali podršku u kandidaturi.

IZVOR: Nasice.com