Košarka

SPEKTAKL U POŽEGI

Grabrik spreman za All Stars u utorak

“Sve je spremno za veliki košarkaški spektakl All Stars. Pozivam sve ljubitelje košarke, sporta i sportskog spektakla na ovaj praznik košarke u idući utorak, 19. ožujka u dvorani Grabrik.”, rekao je gradonačelnik Ronko.

2011. All star utakmica u Metkoviću   FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Ovoj sportskoj priredbi koja se održava u sklopu Dana Grada Požege prethodit će košarkaška utakmica između veterana Požege i košarkaške ekipe Hrvatskog sabora okupljene na inicijativu gradonačelnika (za sada je znaju osmorica: Valter Boljunčić, Peđa Grbin, Josip Benčić, Mario Habek, Davor Bernardić, Gordan Martinac, Gordan Tomljenović, Hrvoje Sabarić).

Toga dana dvorana Grabrik otvorit će se po prvi put u novom ruhu nakon adaptacije."Tako će košarkaši biti prvi koji nastupaju u odličnim uvjetima i vjerujem da će biti oduševljeni onim što smo i kako smo je uredili", rekao je Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza. Boris Jakimenko, stručni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza, uz zahvalnost gradonačelniku i Gradu Požegi za organizaciju spektakla, informirao je o sastavima ekipa. Nastupit će 24 igrača sa četiri trenera. To su najbolji igrači i treneri iz regionalne ABA lige i A1 prvenstva Hrvatske. Program traje preko dva sata i svi koji dođu imat će priliku uživati i dobro zabaviti. U natjecanju „zakucavanju“ i „tricama“ bit će po šest igrača i među njima jedan Požežanin.

Vladimir Engleman, predsjednik Košarkaškog saveza, najavio je uz ponajbolje hrvatske košarkaše, Chearleaderice Cedevite iz Zagreba, atraktivnu akrobatsku grupa iz Slovenije, plesne skupine Marine Mihelčić i Ilijane Lončar te druge sportaše. Naglasio je kako je ovo prilika koja se ne događa često, te zahvalio požeškom gospodarstvu na potporama i suradnji s Hrvatskim košarkaškom savezu. Aida Karlo, voditeljica marketinga, napomenula je da će se izravni prijenos spektakla moći gledati na televiziji Sportkluba na MAXtv-u. 

Izvor: Požega.hr