Vukovarsko-srijemska

VUKOVAR

Prikupljeno 12.000 kuna za Mia Lanu

U organizaciji gimnastičkog kluba Vukovar uz suorganizatore GyMix i studio Dream Vukovar, u OŠ Dragutina Tadijanovića održana je akcija za pomoć našoj sugrađanki Mia Lani Knezović, kojoj je novac potreban za liječenje jer boluje od Lenox-Gasttautovog sindroma.

I u Splitu je 02. ožujka 2013. održan Humanitarni buvljak na splitskoj rivi, od kojeg je cijeli prihod išao za implantaciju maticnih stanica maloj Mii Lani, koja boluje od Lenox-Gasttautovog sindroma.   FOTO:Ivo Cagalj/PIXSELL
Piše: Republika.eu / HRV

Akciji kojoj su pomogli: Klub Filip Moris, Display i Living, učenici i profesori Teničke škole Nikole Tesle, Restoran Nada, Putnička agencije Compakt, KUD Sloga, boutique "hole in the wall" i svih  ljudi velikog srca, prikupljeno je 12.010 kuna, donosi Hrvatski radio Vukovar.

„Dobre snage su se uistinu pokrenule, bilo je veličanstveno i nezaboravno, bilo je toliko emocija...", izjavila je, zaHrvatski radio Vukovar, tajnica vukovarskih gimnastičarki Bosiljka Stojšić koja se zahvalila svima koji su pomogli ovoju akciji.

Kulminiralo je na kraju kada im se pridružila i Mia Lana s roditeljima, a prikupljena sredstva Laninom ocu uručio je dopredsjednik klubaĐorđe Stojšić rekavši kako je najveće bogatstvo ovog događaja bila dobrota i ljubav koji ne poznaju granice, navodi Hrvatski radio Vukovar. 

IZVOR: Hrvatski radio Vukovar