Brodsko-posavska

LOKALNI IZBORI

Duspara u lovu na treći gradonačelnički mandat

Nakon što je HDZ ovih dana objavio kandidaturu Dragana Jelića za dužnost gradonačelnika Slavonskog Broda, na sličan potez aktualnog gradonačelnika Broda Mirka Duspare nije trebalo dugo čekati.

Mirko Duspara   FOTO:Ivica Galović/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Brodportal.hr

Ovim putem vas pozivam na konferenciju za medije povodom službene objave kandidature za mjesto gradonačelnika Slavonskog Broda na lokalnim izborima 2013.godine. Kao aktualni gradonačelnik Slavonskog Broda nas izbore ću izaći kao nezavisni kandidat, stoji u današnjem mailu Mirka Duspare brodskim novinarima i medijima, dodavši da će presica tim povodom biti u četvrtak 14.ožujka u kazamatu brodske Tvrđave.

Nitko nije ničim i nikad dovodio u pitanje želi li Mirko Duspara još jedan gradonačelnički mandat, samo je za razliku od prijašnjih izbornih godina kandidirao kao član svoje bivše stranke, a nakon što ga se bivša stranka riješila izbacivanjem iz članstva Duspara će na svibanjske lokalne izbore ovogapputa kao nezavisni kandidat.

"Bilo bi neskromno tvrditi da meni kampanja ne treba, ali je isto tako je činjenica da moja kampanja traje od 2004.godine i da nikada nije ni prestala. Svejedno, bez kampanje se neće moći, s tim ću krenuti kada se i službeno steknu uvjeti da kampanja može početi. Moja nezavisna lista neće nositi imena samo moje udruge Pravaš, nego i imena građana koji nisu u toj udruzi a koji podržavaju moj program, način rada i projekte", zaključio je i pokušao biti pomalo zagonetan Mirko Duspara.

 

IZVOR: Brodportal.hr