Osječko-baranjska

NAŠICE

Rat priopćenjima HDZ-a i HDSSB-a

Priopćenjem za javnost obratio se gradonačelnik Našica Krešimir Žagar koji je reagirao na istup našičkog HDSSB-a. Ubrzo je stigao odgovor iz HDSSB-a.

Krešimir Žagar   FOTO:HDZ

"Nažalost, premda je do lokalnih izbora još više od dva mjeseca, osjeti se zabrinjavajući stupanj nervoze onih koji bi htjeli preuzeti vlast u Našicama, i sada pokušavaju u relativno kratkom vremenu prikazati sugrađanima stanje u gradu alarmantnim i negativnim, natjerati ih da ne vide ili jednostavno zaborave sve što se do sada napravilo, što se trenutno ostvaruje, i što je planirano u narednom razdoblju. Zaboravljaju pri tome da nešto što se godinama stvaralo, gradilo, održavalo, pomagalo ili poticalo ne može nestati preko noći, a i da naši sugrađani sve dobro vide i znaju."- stoji u Žagaraovom priopćenju.

Cijelo priopćenje možete pročitati ovdje

Priopćenje HDSSB-a na odgovor gradonačelnika grada Našica

"Gradonačelnik demantira sam sebe!

Ispravni navodi HDSSB-a sa konferencije za novinare od 10.03.2013. što građani grada mogu sami provjeriti klikom na link ispod svakog navoda.
S činjenicama smo počeli a time i završavamo jer poziv na pomoć gospodarstvu i prijedlozi nisu niti će ikada biti zlonamjerni već konstruktivni primjer djelovanja i traženja boljeg sutra za sve nas građane Grada Našica.

Broj obrta u prosincu 2012?
Proslava 135. godina obrtništva u Našicama
U Udruženju obrtnika Našice registrirano je više od 530 obrta s više od 1.100 zaposlenika. Prosinac 2012.

Cijelo priopćenje možete pročitati ovdje.

IZVOR:Našice.com