Politika

ZAVJET ZA HRVATSKU

General Lukić optužuje potpredsjednika Vlade Grčića

- Stojim iza izjave da je potpredsjednik Vade Branko Grčić devedesetih bio na barikadama kod Knina - rekao je za Dnevno.hr general Marko Lukić.

Zavjet za Hrvatsku u Slavonskom Brodu   FOTO:Ivica Galovic / PIXSELL
Piše: Dnevno.hr / Republika

- Grčić je kasnije otišao u Beograd, a nakon nekoliko godina vratio se na Ekonomski fakultet u Split, gdje ga je "pod svoje" preuzeo agent mreže KOS-a koji ga je i lansirao tamo gdje je danas - nastavlja Lukić.

Lukić napominje kako je uvođenje ćirilićnih natpisa u Vukovaru dio šire strategije koja nosi naziv Memorandum 2, a koja za cilj ima slabljenje Hrvatske u korist interesa "Velike Srbije".

Stoga najavljuje kako će u subotu general Domazet upravo u Vukovaru predstaviti Strategiju borbe protiv unutarnje agresije.

- Umjesto da odgovaraju za zločine počinjene u Vukovaru, pripadnici agresorske vojeske sada se u Vukovaru naslađuju uvođenjem ćirilice. Ako ne prođe reći će da su ugroženi. Da bi takve ucjene i podvale spriječili, odlučili smo iz Vukovara poslati poruku i Beogradu i Zagrebu: Nećete se igrati s Vukovarom - rekao je za Dnevno.hr predsjednik Zavjeta za Hrvatsku general Lukić.