Moda & ljepota

OTKRIVAMO

Što će se nositi ovog proljeća?

Zavirite u svoje ormare i nadajte se da vam je ostala koja krpica iz prošlog stoljeća jer modni trendovi se uvijek vraćaju pa su uz bermude, ''rupičasto'', crno bijele kombinacije, kratke jakne, volane, grafičke printove, ovog proljeća na redu i 90e, prenosi GlasIstre.hr.

Ružičasti sako Elfsa   FOTO:Borna Filic/PIXSELL
Piše: Republika.eu/GlasIstre.hr

Bermude - najpopularniji trend ovog proljeća
Sudeći po modnim pistama, kad zatopli neće se nositi ultrakratke hlačice već nešto dulje, komotnije i šik bermude koje dobro stoje svima.

Seksi 60.-e
Retro nikada nije izgledao tako dobro. Snaga cvijeća je odrasla, sazrijela u obliku aplikacija i engleskog veza, a što se tiče klasičnih kratkih ''stil šezdesete'' haljina, rub je još nešto viši i zavodljiviji.

Rupičasto, čipkasto, izvezeno, izrezano
Kako god okrenuli, dizajneri su odlučili ove sezone pokazati što više kože. Ovakva odjeća je savršena za svakoga jer se odvažnije dame mogu odlučiti za cijelu ''izrezanu'' varijantu, dok one nešto čednije za tek  djelomično ''rupičastu'', primjerice na porubu.

Kratka odijela
Ovdje nije riječ o prekratkim klasičnim odijelima, već o odijelima s kratkim hlačama i suknjama što je idealna kombinacija klasike i zavodljivog seksipila.

Azija
Kao i prošle sezone, glavni trend modnih velikana su  jasne linije, oštri rezovi, volumen odjeće i  bogato vezeni materijali inspirirani egzotičnom Azijom. 

''Colorblocking''
...je i dalje u trendu, a pravila i dalje nema, kombiniraju se dvije ili više i komplementarnih i kontrastnih boja.

Metalik odjeća
Odjeća visokog sjaja još je jedan od najpopularnijih trendova ovog proljeća, iako je zaista teško zamisliti situaciju u kojoj bi se moglo odjenuti nešto od takve odjeće. No, tko voli nek' izvoli.

Kratke jakne i sakoi
I oni se vraćaju! Naglasak je ponovo na struku, a uz majice koje otkrivaju struk, još veći naglasak je na jaknama i sakoima rezanima u visini struka ili čak i više.