Vukovarsko-srijemska

KLAUZURA HDZ-a VSŽ

Unatoč katastrofalnom rejtingu nadaju se pobjedi na izborima

Iako stranku potresaju mnogobrojne afere, unutarstranački sukobi i nesuglasice, masovno nezadovoljstvo među članstvom, rekordno loš rejting i činjenica da je predsjednik stranke Tomislav Karamarko najomraženiji političar vodstvo vukovarsko-srijemskog HDZ-a vjeruje u dobar rezultat na lokalnim izborima. Jesu li njihova vjerovanja utemeljena ili se radi samo o pokušaju podizanja morala kod članstva pokazat će vrijeme.

Piše: Republika/Vinkovačka televizija

Pripreme za lokalne izbore bile su temom klauzure  HDZ-a Vukovarsko srijemske županije, istaknuto je na Vinkovačkoj televiziji. Velika stranačka obitelj kako je istaknuto okupila se da bi se dogovorile smjernice za izbore, utvrdili programi te porazgovaralo s  članovima koji će raditi u kampanji, ali i s kandidatima s kojim HDZ izlazi na lokalne izbore.

Održavanjem klauzure stvara se, prema navodima s Vinkovačke televizije, jedna pozitivna klima u stranci i među kandidatima. HDZ je kako je istaknuto spreman za lokalne izbore. Ubacujemo u veću brzinu i krećemo u pripremu i afirmaciju programa poručili su HDZ-ovci. Raspoloženje je dobro, programi su pripremljeni, pa kao i uvijek do sada u Hrvatskoj demokratskoj zajednici očekuju pobjedu na lokalnim izborima, u većini gradova i županija. Očekuju se i dobri rezultati na izborima za europski parlament, donosi Vinkovačka televizija.