Najnovije

PREDSTAVLJENE NOVE MJERE

Plenković: Nije isto biti na misi sat vremena i biti u kafiću satima i piti

Nacionalni stožer predstavio je nove mjere za blagdansko razdoblje koje će trajati do 8. siječnja. Njima se zabranjuje kretanje među županijama bez propusnica, ograničava međusobno druženje do 10 osoba i to iz dva kućanstva, a produžuju se i sve postojeće mjere, pa tako će ugostiteljski objekti ostati zatvoreni.
SLIJEDI BORBA ZA TREĆE MJESTO

Hrvatske rukometašice ostale bez finala Europskog prvenstva, Francuskinje dominirale

Hrvatske rukometašice nisu uspjele nastaviti sjajan niz na europskom rukometnom prvenstvu.
''MORAMO OTIĆI NA PAUZU SA TRI BODA''

NK Osijek protiv Šibenika želi pobjedu za kraj uspješne polusezone

Nogometaši Osijeka u subotu će utakmicom protiv Šibenika u Gradskom vrtu zatvoriti jesensku polusezonu i 2020. godinu. Osječani se nakon poraza od Gorice, koji je jedini od dolaska trenera Nenada Bjelice u ligi, žele pobjedom oprostiti od prvog dijela prvenstva i tako završiti vrlo uspješnu sezonu, koja je bila i najbolja u posljednjih 20 godina kluba.
TESTIRAN 561 UZORAK

U Osječko-baranjskoj županiji na koronavirus novopozitivno 249 osoba, a preminulo sedam

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testiran ukupno 561 uzorak od kojih je 249 bilo pozitivno.
RAD PRAVOSUĐA OCIJENILA KATASTROFALNIM

Vidović Krišto zatražila razrješenje razrješenje predsjednika Vrhovnog suda Đure Sesse te Glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj-Šipek

Zastupnica Karolina Vidović Krišto uputila je poziv hrvatskim predsjednicima države i vlade, Zoranu Milanoviću i Andreju Plenkoviću, za hitnim djelovanjem u segmentu pravosuđa. Od predsjednika i premijera zatražila je razrješenje predsjednika Vrhovnog suda, Đure Sesse, te Glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj-Šipek.
TESTIRANO 575 UZORAKA

Na koronavirus novopozitivno 233 osobe, a preminulo devet

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 575 uzoraka od kojih je 233 bilo pozitivno.