Najnovije

KORONAVIRUS U OBŽ

Manje hospitaliziranih, ali 155 novopozitivnih i sedam preminulih

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 479 uzoraka od kojih je 155 bilo pozitivno.
409 TESTIRANIH, 152 POZITIVNIH

Blago smanjenje broja pozitivnih i oboljelih u Osječko-baranjskoj županiji

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 409 uzoraka od kojih je 152 bilo pozitivno.
ZANIMLJIV LUPING

HDZ-ova vijećnica iz Osijeka na natječaju zaposlena u Ministarstvu regionalnog razvoja: u dva tjedna do duplo veće plaće!

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u rujnu ove godine raspisalo je natječaj za mjesto višeg stručnog savjetnika u Službi za strateške projekte. Na njega je pristiglo 63 prijave, a primljena je diplomirana pravnica i gradska vijećnica HDZ-a iz Osijeka, Sanda Pašuld.
TESTIRAN 401 UZORAK

U Osječko-baranjskoj županiji novopozitivne 122 osobe, četiri osobe preminule

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testiran ukupno 401 uzorak od kojih je 122 bilo pozitivno.
ODRŽAN ŽDRIJEB

Osijek u četvrtfinalu Kupa protiv Rijeke!

Održan je ždrijeb četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa. Zbog pandemije koronavirusa održan je putem video konferencije.
TESTIRANO 296 UZORAKA

Na koronavirus novopozitivne 82 osobe, preminulo sedam osoba

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 296 uzoraka od kojih su 82 bila pozitivna.