Najnovije

MARIN VLAHOVIĆ O PRVOM CIJEPLJENJU

Bila je to scena režirana tjednima, kakve se ne bi posramili ni perači mozgova u Kini, koja je očito postala uzor i model upravljanja i življenja za cijeli svijet

Počelo je cijepljenje protiv koronavirusa u Hrvatskoj. Prvu dozu cjepiva Pfizera i BioNTecha primila je 81-godišnja korisnica doma za starije zagrebačkoj Trešnjevci. Tom su događaju bili prisutni predsjednik vlade Andrej Plenković, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, dakako uz novinarske ekipe. O svemu se na Facebooku oglasio i istraživački novinar Marin Vlahović.
NA DOBROVOLJNOJ BAZI

U Hrvatskoj počinje cijepljenje protiv koronavirusa

Danas će prva osoba u Hrvatskoj primiti cjepivo protiv koronavirusa u Domu za starije i nemoćne na zagrebačkoj Trešnjevci. Cijepljenju će prisustvovati i premijer Andrej Plenković te ministar Josip Aladrović.
TESTIRANO 207 UZORAKA

U Osječko-baranjskoj županiji 56 novopozitivnih, preminule tri osobe

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 207 uzoraka od kojih je 56 bilo pozitivno.
1657 PROVJERENIH OSOBA, SVE IMALE PROPUSNICU

U zadnja 24 sata u KBC Osijek i OŽB Našice preminulo devet COVID pozitivnih osoba

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 128 uzoraka od kojih je 29 bilo pozitivno.
OGRANIČEN BROJ VJERNIKA

U osječkoj konkatedrali polnoćka služena u 20 sati, uz obavezne maske

Umjesto u ponoć, misa polnoćka u Osijeku u 20 sati, kako bi prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite završila do 22 sata, uz obvezne maske na licima svih prisutnih.
TESTIRANA 293 UZORKA

109 novopozitivnih osoba s područja Osječko-baranjske županije

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana ukupno 293 uzoraka od kojih je 109 bilo pozitivno.