Najnovije

NOVI NAPADAČ

Topčagić se priključio Bijelo-plavima: ''Bit će mi čast zaigrati za Osijek!''

Mihret Topčagić novi je napadač NK Osijek! Ovaj 32-godišnji državljanin Austrije, inače rodom iz Gračanice (BiH) potpisao je ugovor na 1,5 sezonu s mogućnošću produženja na još godinu dana i odmah se stavio na raspolaganje stručnom stožeru.
TESTIRANO 343 UZORKA

Zaraženo 20 posto testiranih, preminula osoba u dobi od 37 godina

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 343 uzorka od kojih je 71 bio pozitivan.
MARIN VLAHOVIĆ O ZAMJENICI GRADONAČELNIKA GLINE

''Nemojte mi samo od dotične praviti heroinu cijele Banovine, Hrvatske i svih njenih građana, jer ona to zasigurno nije''

Zamjenica gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić u ovoj se tragediji bavi i samopromocijom svog lika i djela, slikajući se sa starim i napuštenim Srbima, koji su jednako loše ili gore, živjeli i prije potresa. napisao je među ostalim na svom Facebooku istraživački novinar Marin Vlahović.
''DUBOKA DRŽAVA JE PONOVNO DJELOVALA!''

Karolina Vidović Krišto i Milijan Vrkljan napustili Klub zastupnika Domovinskog pokreta

Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto napustiti su Klub zastupnika Domovinskog pokreta, a o tome su javnost, vodstvo Domovinskog pokreta i sve druge članove Kluba obavijestili putem objave na Facebooku. Njihove objave donosimo u nastavku.
PREMINULE TRI OSOBE

U Osječko-baranjskoj županiji 54 novopozitivne osobe, smanjuje se broj hospitaliziranih

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje županije na koronavirus su testirana 252 uzorka od kojih je 54 bilo pozitivno.
PRENOSIMO IZ MEDIJA

Reformističke izborne iluzije

Opće je mjesto da političari i političke stranke birače mame davanjem nerealnih obećanja što će sve učiniti ukoliko dobiju priliku (nastaviti) obnašati vlast. Bez obzira na specifičan karakter izbornih obećanja, doslovno niti jedan političar ili politička stranka koji ozbiljno računaju na mogućnost formiranja vlasti, neće najavljivati da se malo bitnoga može na bolje promijeniti pobjedom na izborima.