Najnovije

PROMJENA NA ČELU OSJEČKE GRADSKE TVRTKE

Otišao Ivan Jukić, novi direktor Vodovoda je Željko Mandić

Ono što je već mjesecima javni pogovor, sada je dobilo i službenu potvrdu. Ivana Jukića na čelu Vodovoda Osijek naslijedio je Željko Mandić.
TESTIRANO 400 UZORAKA

U zadnja 24 sata 92 osobe novopozitivne na koronavirus

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 400 uzoraka od kojih je 92 bilo pozitivno.
PROJEKT SLAVONIJA

Unatoč utrošenim milijunima nema novih poslova, a trendovi zaostajanja i stagnacije se nastavljaju

Početak Nove 2021. godine kao da nastavlja neželjeni niz događaja koji su obilježili prethodnu godinu koju svi, u to doista ne treba sumnjati, želimo kolektivno što prije zaboraviti. Hrvati su i u ovim tragičnim danima, ako išta, dokazali da još nisu izgubili osjećaj za svog bližnjeg i to nam svima daje trajnu nadu u vrijeme koje dolazi. I Osječani i Slavonci, iz dana u dan, pokazuju kako se pomaže onima kojima to ovih dana treba. I na to trebamo biti ponosni. Još su Slavonci- Slavonci. No fokus se javnosti nužno vremenom pomiče prema drugim životnim temama. Kako dalje?
PREMINULE DVIJE OSOBE

U Osječko-baranjskoj županiji 55 novopozitivnih na koronavirus

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 295 uzoraka od kojih je 55 bilo pozitivno.
KORONAVIRUS

Nastavak smanjenja broja pozitivnih i na liječenju

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 170 uzoraka od kojih je 33 bilo pozitivno.
KONTROVERZNI NAČELNIK ZARADIO PRIJAVU

Ušetao na benzinsku bez maske, pa vikao: ''Ja sam Pinjuh, ja mogu šta hoću''

Načelnik općine Čeminac i šef Civilne zaštite te općine Zlatko Pinjuh dobio je od policije obavezni prekršajni nalog zbog nenošenja maske nakon incidenta u kojemu je sudjelovao u ponedjeljak na benzinskoj postaji u Osijeku.