Najnovije

MINISTRICA DIVJAK

Sljedećih mjesec dana nema izleta i putovanja u Italiju

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u ponedjeljak da njezino ministarstvo u suradnji s Ministarstvom zdravstva prati situaciju vezanu uz koronavirus u Italiji, a škole su dobile uputu da u sljedećih mjesec dana ne organiziraju izlete u tu zemlju.
UDARIO U VOJNI KAMION

Poginuo vozač kod Starog Petrovog Sela, dva vojnika ozlijeđena

Vozač automobila poginuo je kad je udario u vojni kamion u ponedjeljak ujutro na autocesti kod Starog Petrovog Sela, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava.
VREMENSKA PROGNOZA

Umjereno do pretežno oblačno, poslijepodne sunčanije

U unutrašnjosti će biti umjereno do pretežno oblačno, a tijekom jutra i prijepodneva će ponegdje pasti i malo kiše, uglavnom u najsjevernijim područjima, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za ponedjeljak.
STRUČNJACI POZIVAJU NA POJAČAN OPREZ

Brzo širenje koronavirusa izvan Kine potvrđuje zabrinutost WHO-a

Sve veći broj zaraženih koronavirusom izvan Kine potvrđuje zabrinutost Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) zbog opasnosti širenja epidemije, ocijenili su u nedjelju stručnjaci, pozivajući na pojačan oprez.
''PROMIJENIMO HRVATSKU''

Još jedna politička stranka dobila ogranak u Slavoniji i Baranji

Zakon Lex Agrokor i davanje najplodnije hrvatske zemlje strancima. Uništavanje hrvatskog sela, iseljavanje, građani s blokiranim računima... O svemu tome riječi je bilo na osnivačkoj skupštini stranke "Promijenimo Hrvatsku" koja od ovoga vikenda ima svoj ogranak u Osijeku. Za predsjednika ogranka izabran je Jurica Jukić.
MNOŠTVO PITANJA, MALO ODGOVORA

Tko su masoni, kada su se pojavili u Hrvatskoj i trebamo li ih se bojati?

Što rade masoni, zašto uopće postoje, što su lože, tko su članovi...mnoštvo je pitanja, ali jako jako malo odgovora jer je ta, inače zakonita udruga, obavijena oblakom guste magle i tajne. Provjerili smo koliko su Hrvati informirani o masonstvu u našoj zemlji, kada se pojavilo i strahuju li i trebaju li strahovati od tog društva.