Najnovije

ORGANIZACIJA ZA EKONOMSKU SURADNJU I RAZVOJ

Zbog debljine životni vijek Hrvata skratit će se za 3,5 godine

Zbog debljine životni vijek Hrvata skratit će se za za 3,5 godine, piše u subotu Jutarnji list, navodeći da je prema podacima Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj Hrvatska zbog pretilosti među 10 najugroženijih država.
SKOČILE CIJENE ZBOG VEĆE POTRAŽNJE

Zbog vratine i špeka nedostaje nam milijun svinja

Zbog vratine i špeka nedostaje nam milijun svinja, piše u subotu Večernji list, ističući da je uvoz svinjetine 20 posto veći od domaće proizvodnje pa je odojak skuplji i 30 posto.
KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020.

Vatreni: U Cardiff po pobjedu

Nakon uspješnog povratka Vatrenih u Split i važne pobjede nad Mađarima (3-0) u sjajnom poljudskom ambijentu, naše reprezentativce već u nedjelju čeka novi (i žestoki!) okršaj u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo 2020., protiv Walesa u Cardiffu.
IVAN PENAVA

''Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a''

Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik, u intervjuu za Obzor Večernjeg lista najavio je kako mu je jedna od opcija i kandidatura za predsjednika HDZ-a.
VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano i iznadprosječno toplo

U Hrvatskoj će u subotu prevladavati pretežno sunčano vrijeme, a danju će biti iznadprosječno toplo, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ).
HOĆE VIŠE NOVACA

Evo u kojih pet kontinentalnih županija se štrajka u ponedjeljak

Nakon jučerašnjeg štrajka u školama diljem Hrvatske, u petak je krenuo cirkularni štrajk i to u Splitsko-dalmatinskoj, Dubrovačko-neretvanskoj, Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. U ponedjeljak na red dolaze škole u pet kontinentalnih županija.