Najnovije

DRAMA U SLAVONSKOM BRODU

Nakon svađe, malokalibarskom puškom ranio maloljetnika

Malokalibarskom puškom u slavonskobrodskome naselju Jelasu muškarac je u petak ranio 16-godišnjaka te je prijavljen za pokušaj ubojstva, a po riječima glasnogovornice brodsko-posavske Policijske uprave Kate Nujić, pucnjava se dogodila nakon svađe muškarca i maloljetnika.
''''GULJENJE KOŽE'' LOKALNIM JEDINICAMA''

Bandić traži sastanak s premijerom Plenkovićem zbog porezne reforme

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić u ponedjeljak je još jednom pozvao premijera Andreja Plenkovića na sastanak, ovaj put na temu porezne reforme za koju kaže da je "guljenje kože" lokalnim jedinicama.
DRŽAVNI ZAVOD ZA MJERITELJSTVO

U nedjelju završava ljetno računanje vremena

Pomicanjem sata kazaljke jedan sat unatrag, odnosno s 3 sata ujutro na 2 sata, u nedjelju, 27. listopada, završava ljetno računanje vremena u ovoj godini, izvijestio je u ponedjeljak Državni zavod za mjeriteljstvo.
HAKOM PRIHVATIO ZAHTJEVE OIV-A

Prelazak odašiljanja TV signala na novi sustav do početka EP-a u nogometu 2020.

Odašiljanje televizijskih signala u starom DVB-T MPEG-2 sustavu umjesto 1. srpnja prestat će već od 25. svibnja 2020. u pojedinim regijama, a prelazak na novi sustav DVB-T2 H.265/HEVC u cijeloj Hrvatskoj bit će dovršen prije početka Europskog prvenstva u nogometu, odlučio je HAKOM na temelju zahtjeva Odašiljača i veza (OiV).
NEMA DOGOVORA

Pokušaj mirenja propao, fakulteti od četvrtka idu u štrajk

Pokušaj mirenja Vlade i Sindikata znanosti i visokog obrazovanja u ponedjeljak ujutro je propao, a fakulteti u četvrtak kreću sa štrajkom.
MOGUĆA JE I SUDSKA ZABRANA?

Nakon prošlotjednog cirkularnog, danas štrajk u svim školama!

Nastavlja se štrajk u osnovnim i srednjim školama. Prošli tjedan štrajkalo se cirkularno, ali danas stupa frontalni štrajk u svim hrvatskim školama.