Najnovije

TESTIRANO 78 UZORAKA

U Osječko-baranjskoj županiji bez novooboljelih, samo tri osobe u samoizolaciji

Prema podacima dežurnih službi koji su u petak ujutro pristigli u Županijski stožer civilne zaštite, na području Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata nije bilo bitnih promjena u vezi koronavirusa.
SUMNJA U ZLOUPORABA POLOŽAJA I OVLASTI

Uhićen predsjednik uprave Hrvatskih šuma

RTL donosi neslužbenu vijest da je jutros uhićen predsjednik uprave Hrvatskih šuma.
VREMENSKA PROGNOZA

Danas nestabilno, mjestimice uz kišu

Promjenljivo i nestabilno, mjestimice uz kišu ili pokoji pljusak s grmljavinom, uglavnom u unutrašnjosti dok će na Jadranu biti i duljih sunčanih razdoblja, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za petak.
SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA OSIJEKA

Šimičić: gradonačelnik se kandidira za Sabor, a godinu dana ne dolazi na svoje radno mjesto

Gotovo svi oporbeni vijećnici i prije početka rasprave, napustili su sjednicu osječkog Gradskog vijeća. Vijećnici HDZ-a, stranke Biraj bolje te dio nezavisnih vijećnika otišao je jer je odbijen njihov prijedlog da se na dnevni red sjednice uvrsti aktualni sat, a koji vladajući nisu planirali.
OBILAZAK GRADILIŠTA

Nogometna ljepotica na Pampasu raste iz dana u dan

Nogometna ljepotica na Pampasu raste iz dana u dan. Predsjednik nogometnog kluba Osijek s predstavnicima diplomacije republike Mađarske obišao je radove na gradilištu, gdje je ponovio važnost ovog velikog projekta kako za grad tako i za NK Osijek i hrvatski nogomet.
29. OBLJETNICA ORUŽANIH SNAGA RH

Milanović: Hrvatska vojska je dio hrvatske tradicije

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović u povodu 29. obljetnice Oružanih snaga RH rekao je u četvrtak kako je Hrvatska vojska dio tradicije i da bez vojske Hrvatska ne bi ni postojala.