Najnovije

NASTAVAK SUĐENJA U ZAGREBU

Svjedoci optužbe naveli cijeli niz detalja koji u prilog idu obrani Branimira Glavaša

U nastavku suđenja Branimiru Glavašu i ostalima na Županijskom sudu u Zagrebu saslušana su dva svjedoka optužbe – Dražen Pavičić i Ivica Špiranec. Svojim iskazima pomogli su daljnjem rasvjetljavanju događaja oko ubojstva civila u dvorištu zgrade Sekretarijata na narodnu obranu 31. kolovoza 1991. godine.
NAKON SDP-A I HSU

HSS podržava Milanovića u izbornoj trci za predsjednika

Predsjedništvo HSS-a na svojoj je sjednici odlučilo podržati bivšeg premijera i SDP-ova kandidata Zorana Milanovića u izbornoj trci za predsjednika Hrvatske.
PUT NA MJESEC

Prije 50 godina lansiran je Apollo 11

Danas se u svijetu obilježava i okrugla, 50. godišnjica čovjekovog puta na Mjesec.
OBLJETNICA VELIČANSTVENOG DOČEKA

Hrvatska slavi prvi Dan zajedništva, ponosa i sreće

Diljem Hrvatske, ali i iseljeništva, danas će se obilježiti prvi Dan zajedništva, ponosa i sreće kojim će se proslaviti obljetnica veličanstvenog dočeka svjetskih nogometnih doprvaka iz Rusije.
VATRENA STIHIJA NA PAGU

Požar na plaži Zrće pod kontrolom, evakuirano deset tisuća ljudi

Požar na najpoznatijoj hrvatskoj plaži Zrću, na otoku Pagu, izbio je noćas nešto nakon 1:00 sat. U tijeku je aktivno gašenje, u jednom trenutku bili su ugroženi i objekti zbog čega je jedan klub evakuiran, javlja Radio Dalmacija.
VREMENSKA PROGNOZA

Pretežno sunčano i malo toplije

Bit će pretežno sunčano i malo toplije, a na jugu Dalmacije ujutro i prijepodne bit će prolazno više oblaka, a mjestimice je moguće i malo kiše ili pokoji pljusak, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za utorak.