Zabava

REGIONALNI REALITY SHOW

Novi Big Brother počinje 13. ožujka

Peto izdanje regionalnog reality showa “Big Brother” počinje 13. ožujka, a prikazivat će se na televiziji B92, piše srpski Svet.

Ava Karabatic   FOTO:Dusko Jaramaz/PIXSELL
Piše: Republika.eu/Glas Slavonije

Show će trajati mjesec dana, a producenti su bili pozorni u odabiru natjecatelja pa će se u ovoj sezoni pojaviti kontroverzne ličnosti iz cijele regije. Za nagradu od 50.000 eura borit će se bivša sudionica reality showa “Survivor” Ava Karabatić (24), a osim nje u showu bi se trebao pojaviti i Ekrem Jevrić (51), poznat po hitu “Kuća pos'o”. Osim njih, natjecat će se i srpski pjevač Toni Montano, poznat po svom oštrom jeziku, te glumac Vladimir Petrović kojeg publika pamti po ulozi Bobe u “Ludim godinama”, a glumio je i u “Žikinoj dinastiji”.

Među natjecateljima je i srpska glumica Danica Maksimović te pjevačica grupe Models Ivana Stamenković Sidni. “Bit će to žestoka borba budući da su karakteri natjecatelja jako različiti. Danica, koja se izliječila od alkoholizma, nema dlake na jeziku, a nimalo naivna neće biti ni Ava koja je poznata po 'prosipanju' svojih bisera i zaljubljivoj prirodi”, rekao je izvor blizak natjecateljima te dodao da se kuća na Košutnjaku polako uređuje za nove stanare. U kući će, osim tajnih prostorija, biti lift, kuhinja i veliki dnevni boravak. Svi će spavati u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu. U dvorištu će imati bazen.