Nogomet

POZITIVNO OZRAČJE U MOMČADI

NK Osijek protiv Lokomotive očekuje i petu uzastopnu pobjedu

Nakon dvotjedne stanke utakmicama 8.kola nastavlja se prvenstvo prve hrvatske nogometne lige. Nogometaši Osijeka odigrat će posljednji susret toga kola u nedjelju u Gradskom vrtu kada će dočekati sastav Lokomotive.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Dario Andraković / Republika.eu

Osječani imaju četiri pobjede za redom i žele nastaviti niz s nova tri boda koja se stavljaju kao imperativ u borbi za visok plasman. Dvotjedna stanka dobro je došla igračima za mali odmor, ali dosta njih bilo je u kadru reprezentacija, no osim N'dokita bit će svi spremni za nastup. Lokomotiva je Osijeku ostavila ožiljke nakon posljednjeg kola prošle sezone i poraza koji je Bijelo-plave udaljio od Lige prvaka, ali na to se Osječani neće obazirati, tvrdi pomoćni trener Nino Bule.

"Ne trebamo mi gubiti energiju na ono što je bil,o nego na ono što dolazi. Lokomotiva je nadarena momčad, s obzirom kako su krenuli u sezonu nije njihovo pravo stanje. U utakmicu ćemo ući maksimalno ozbiljno i nadamo se tri boda", kaže pomoćni trener NK Osijek Nino Bule.

Svi očekuju i povratak glavnog trenera Nenada Bjelice koji će se momčadi priključiti u subotu i vodit će utakmicu u nedjelju s Lokomotivom. U momčad bi se nakon ozljeda mogli vratiti Žaper i Bočkaj, upitan je jedino napadač Mierez. Ozračje u svlačionivi je pozitivno i više nego dobro a povratkom Bjelice bit će još bolje, ističe Bule.

"Ozračje koje je i koje vlada i koje smo mi dolaskom donijeli, to smo mi i tako će biti dok smo tu i svim narednim sezonama s obzirom da težimo velikoj pozitivi i očekujem od navijača pozitivan impuls s tribina i to nam puno znači i to je nešto što nas tjera na bolje", kaže Bule.

Nema sumnje kako će i navijači u nedjelju biti na visini zadatka bez obzira što je ograničena posjeta na stadionu, publika je uvijek dodatna snaga Bijelo plavima u Gradskom vrtu. Utakmica Osijek Lokomotiva igra se u nedjelju od 17 sati i 5 minuta.