Nogomet

IGRAJU SAMO TRI BODA

Ambicija je jasna: NK Osijek u Šibenik po tri boda i nastavak pobjedničkog niza

Nogometaši Osijeka u subotu će u susretu 7. kola Prve HNL gostovati kod novog prvoligaša Šibenika. Osječani imaju tri pobjede za redom od kada je na klupi Nenad Bjelica i u Šibeniku će pokušati nastaviti pobjednički niz.

Pomoćni trener Nino Bule   FOTO:Republika.eu
Piše: Dario Andraković / Republika.eu

Bijelo-plavi cijene domaćina u Šibeniku, protiv kojeg neće biti ni malo lako igrati. Nastupit će bez ozljeđenih Bočkaja i Žapera, ali vjeruju u nastavak serije dobrih igara i pobjeda. 

Gard i pobjednički mentalitet prisutan je u najavi svake utakmice, ali i u nastupu igrača koji će vjerujemo pokazati i u Šibeniku.

"Ambicija je jasna! Znači, u svakoj utakmici ići na tri boda. Naravno da je Šibenik momčad temperametna, ima karakter, imat će podršku svoje publike i mi ćemo se na to morati pripremiti i već danas kad uđemo u bus biti spremni da idemo po tri boda", kaže pomoćni trener NK Osijek Nino Bule.

Izostanak Bočkaja i Žapera ne bi se trebao puno osjetiti. Osijek konačno ima širinu na klupi, a i ostali igrači jedva čekaju zaigrati i dokazati se novom stručnom stožeru.

"To je upravo ono što nas krasi sada u ovom dijelu, da svaki igrač ima priliku da se dokaže i nametne nama i pokaže čak i više nego taj igrač koji je igrao i s obzirom na ozljede i probleme koje sad imamo bit će nekih promjena", kaže Bule.

Osječane u ovim trenucima muči i ozljeda Nenada Bjelice koji će se povrgnuti operativnom zahvatu, no trener Bijelo-plavih trebao bi biti spreman za rad nakon prvenstvene stanke koja slijedi poslije Šibenika. 

Osječani će ostati na moru, jer u srijedu igraju kod Crikvenice susret 16- tine finala hrvatskog Kupa. 

Utakmica Šibenik-Osijek na Šubićevcu igra se u subotu od 17 sati.