Osječko-baranjska

DOBIO OTKAZ NA SAM ROĐENDAN, OBOLIO OD KORONE

Nikola Kajkić: ''nemam više volje i želje gledati svu jad i bijedu sustava i države koju su pretvorili u blato i smeće"

Nakon što je prije dvije godine suspendiran s mjesta MUP-ovog istražitelja za zločine na Ovčari zbog sumnje u povredu službene dužnosti, Nikola Kajkić na svom je Facebooku objavio kako mu je na sam rođendan MUP javno objavio presudu da mu daju otkaz! Osim toga, napisao je i kako je pozitivan na koronavirus.

Nikola Kajkić   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu / Facebook

Objavu Nikole Kajkića prenosimo u cijelosti:

"Hvala svima na čestitkama i lijepim željama!

Dan nije za pohvaliti, dan je za brzu zaborav, jedan je od najgorih koji se čovjeku u životu može dogoditi!!

Danas nalaz na test Coronu-pozitivan, i danas na rođendan MUP javno objavljuje presudu da mi daju otkaz u disciplinskom postupku, politička odluka na koju su me u početku upozorili, “kadija te kudi, kadija te sudi”.

Ps. Namjerno je od ponedjeljka prebacuju na danas da je objave na rođendan, žele me poniziti i povrijediti, demonstracija moći bahatih i primitivnih kockara!

Nažalost Isti je to MUP čiji Ministar Božinović vodi corona stožer, i svakodmevno narodu drži prodike i daje upozorenja da je corona opasna i da se mjere moraju poštivati, a vidi čuda, isti taj MUP u mom slučaju ne poštuje mjere odnosno meni ne priznaje oboljenje od Corone kao opravdan razlog za izostanak sa disciplinske rasprave, te iz razloga što iako bolestan od corone nisam pristupio na disciplinski sud, to biva razlog da me sude i osude!

Doista nemam više volje a niti i želje da mi gori i nesposobniji od mene drže prodike i moralne upute, NEMAM!!

Doista nemam više volje i želje gledati svu jad i bijedu sustava i države koju su pretvorili u blato i smeće.... pitam se pa zar smo se mi za ovo borili??
U što su nam društvo i državu pretvorili??

Danas nažalost možeš biti lopov, kradljivac, pljačkaroš, bitanga, primitivac i sl. Možeš krasti do mile volje, primati kuverte ili gotovinu, u naturi ili materijalu: svejedno je, nećeš dobiti otkaz, niti češ ići u zatvor?

Neće ti se ništa dogoditi niti ako u sustavu ništa ne radiš, možeš da ponekad ne dođeš niti na posao... ako si blizak stranci! ... ako nisi! I ako si protiv stranke, E onda si najeb....

Generalno zaključujući, sit sam svega, narod je slijep, pokušao sam ljudima otvoriti oči! Ukazati na propuste, ukazati na nepravdu, nepoštenje, ugnjetavanje i ponižavanje slabijeg i jadnijeg, pokusao sam ukazati da je njihova pptraga za istinom u domovinskom ratu, za ratnom oštetom, nestalim samo laž i paravan da zadrže glasove napačenog puka koji im samo još u bolu i želji za istinom želi vjerovati, iskorostili su j njih! Stoga moja mosija i moja borba za istinu nije dala

Uspjeh, puno sam toga još mogao reći i učiniti, nažalost nisam dobio priliku! I odustajem.....

Hvala svima!

Bog Vas poživio, dao Vam zdravlja, sreće i ljubavi!
Zbogom!"