Nogomet

PREDSTAVLJENA DVA POJAČANJKA

Mario Jurčević i Jose Antonio Caro novi članovi NK Osijek

Novi trener nogometnog kluba Osijek Nenad Bjelica već u prvom tjednu rada doveo je dva igračka pojačanja. U klupskim prostorijama predstavljeni su stoper i lijevi bek, a iskustvo tih igrača potvrđuje visoke ambicije novog trenera i kluba već ove sezone.

Piše: Dario Andraković / Republika.eu

Lijevi bek Slovenac Mario Jurčević i stoper Španjolac Jose Antonio Caro novi su igrači NK Osijek. 

Nenad Bjelica tako je povukao prve poteze kao trener menadžer u klubu i doveo dva iskusna igrača s kojima su potpisani ugovori na tri godine. Jasan je to pokazatelj visokih ambicija kluba već u ovoj sezoni.

"Ja sam stvarno prezadovoljan dolaskom u NK Osijek. Vdim dobru ambiciju u klubu i sebe vidim kako mogu pomoći i nadam se dobrim rezultatima", rekao je Mario Jurčević.

"Jako sam zadovoljan što sam otišao iz Španjolske prvi put i došao u Hrvatsku i Osijek. Jako sam zadovoljan samim projektom kluba Osijeka i atmosferom u klubu i kada mi se otvorila prilika da dođem ovdje i u Hrvatsku nisam uopće puno dvojio. Gledam ovo kao veliki izazov i iskustvo igrati u drugoj državi", kaže Jose Antonio Caro.

Jurčević je bivši igrač ljubljanske Olimpije, a Caro je igrao za Albacete prije toga za Kordobu Valladolid i druge španjolske klubove. Njih dvojica imaju pravo nastupa već protiv Rijeke u subotu, no trebat će im vremena posebice Karu, da uđe u formu s obzirom da je gotovo dva mjeseca bez utakmice. Bjelica ističe kako s ovim nije završen prijelazni rok što se tiče dolazaka igrača.

"Dovodimo i krilo i zadnjeg veznog. Pregovaramo sa Damjanom Boharom. Želimo ga sad, vidjet ćemo koliko ćemo uspjeti u tome, još traju pregovori. Atmosfera je je jako dobra u ekipi, nismo sada spremni, ali dečki će biti u subotu spremni da pobjedimo Rijeku", kaže trener NK Osijek Nenad Bjelica.

Bjelica je sam istaknuo kako radi na novim pojačanjima, ali i kako mu telefon gori svaki dan od strane raznih klubova i agenata koji nude igrače. Spreman je nositi se sa svim obvezama kojih se prihvatio u NK Osijeku.

Nenad Bjelica istaknuo je odličnu atmosferu u momčadi Osijeka i ističe kako ona još nije spremna za Rijeku ali će biti u subotu za dobar start na klupi Osijeka, vjeruje već sada u pobjedu nad Riječanima i mini derbiju 4. kola.