Osječko-baranjska

DOŽIVLJAJ ZA SVA OSJETILA

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u novom izdanju

Osječka barokna jezgra Tvrđa nakon dužeg je vremena ovoga vikenda ponovno bila poprište doživljaja za sva osjetila u sklopu prve ovogdišnje "Večeri vina i umjetnosti". Jedna od najdražih i najljepših osječkih večeri okupila je veliki broj vinoljubaca, a osječki Kazamat zamjenilo je dvorište Stare pekare koje je uspješno ispunilo sva očekivanja.

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u novom izdanju   FOTO:Republika.eu
Piše: Marija Završki / Republika.eu

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u novom izdanju Unatoč jakom vjetru, naglom padu temperature i epidemiološkim mjerama još jedno izdanje već tradicionalnog vinskog druženja u Tvrđi, a sada i na novoj adresi ponovno je okupilo nove i stare vinoljupce. 

Nakon dužeg vremena, napokon smo tamo gdje trebamo biti, s prijateljima, okruženi vinima, a ovakva se prilika jednostavno ne propušta, kažu vinari, a potvrđuju i gosti kojih je bilo iz čitave Slavonije, Baranje i Srijema.

I ovu su večer vina i umjetnosti organizirali Osječko-baranjska županija i turistička zajednica.

A s čašom vina mnogi su poslušali koncert Zrinke Posavec prošetali i kroz likovni postav mladih osječkih umjetnika u prostorijama udruge "Osječka tvornica ideja", a vrata galerija i muzeja u Tvrđi za sve su posjetitelje sinoć bila širom otvorena.