Nogomet

NOVI PREDSJEDNIK BIT ĆE FERENC SAKALJ

Ivan Meštrović razriješen na vlastiti zahtjev! ''Suvlasnici Kluba nasmijali se na medijske špekulacije o nekakvom sukobu''

Nogometni klub Osijek nastavlja zacrtanim putem s istim timom. Doduše, u nešto promijenjenim ulogama. Predsjednik Ivan Meštrović na vlastiti zahtjev i uz razumijevanje predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika Lorinca Meszarosa neće nastaviti djelovanje u Klubu u sljedeće četiri godine kao predsjednik NK Osijek, već će se, kao predsjednik Udruge Škole nogometa NK Osijek, isključivo posvetiti završetku izgradnje novog nogometnog stadiona i kampa na Pampasu.

Lorinc Meszaros i Ivan Meštrović   FOTO:NK Osijek
Piše: Republika.eu

Novi klupski predsjednik bit će dosadašnji potpredsjednik Ferenc Sakalj, inače dugogodišnji prijatelj i suradnik kako Meszarosa, tako i Meštrovića. 

Ostatak managementa ostaje nepromijenjen i maksimalno fokusiran na što bolji sportski rezultat u neizvjesnoj borbi za vrh prvenstvene ljestvice u HNL-u. 

Stoga se, na kraju, može zaključiti da su se suvlasnici Kluba nasmijali na medijske špekulacije o nekakvom sukobu, odlučni i dalje zajedničkim snagama ispuniti sve ono što je zacrtano u klupskim projektima i ambicijama, stoji u objavi koju potpisuju Lorinc Meszaros i Ivan Meštrović.