Nogomet

I DALJE UVJEREN U NEKE SVOJE ODLUKE

Oglasio se Pajač: Ispričavam se Osijeku, Rijeci i cijeloj hrvatskoj javnosti

Sudac polufinalnog dvoboja Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Osijeka Igor Pajač, čije su odluke izazvale brojne reakcije, a njemu i kolegama donijele suspenziju, oglasio se iz Mađarske. Tamo je, naime, otišao pronaći mir dok ne stiša bura nakon katastrofalnih odluka koje su ne samo usmjerile, nego i uništile utakmicu.

Oglasio se Pajač: Ispričavam se Osijeku, Rijeci i cijeloj hrvatskoj javnosti   FOTO:Srdjan Vrancic / CROPIX
Piše: Republika.eu / Sportske novosti

"Vjerujte, nikad mi u životu nije bilo gore! Nikome nikad ne bih želio da mu se tako nešto dogodi", rekao je Pajač u razgovoru za Sportske novosti.

"Najgore mi je što sam predstavljen kao neki lopov, a nikad u životu ni kao klinac nisam ukrao žvakaću gumu", rekao je i dodao:

"Mogu izaći pred bilo koga i reći da u nijednoj situaciji nisam imao lošu namjeru i nisam nikoga htio zakinuti. To je jedina istina".

I dalje je siguran kako je kod drugog žutog kartona za osječkog veznjaka Kleinheislera postojao kontakt te da u tom trenutku nije razmišljao je li to osječkom igraču prvi ili drugi žuti karton. Što se tiče kaznenog udarca za Rijeku, kaže da je bio "300 posto siguran" i da mu je ta situacija bila nedvojbena. Bio je u komunikaciji s VAR sobom, no video sudac Fran Jović nije ga zvao iz VAR sobe.

"Ispričavam se Osijeku, Rijeci, hrvatskoj javnosti, Sudačkoj komisiji koju sam zajedno s predsjednikom doveo u neugodnu situaciju i cijelom HNS-u. Nema nikakve teorije zavjere koja se gura kao istina, to me najviše boli. Zar bi to meni bilo u interesu? Pa pred sobom imam još deset godina karijere, naravno da mi nije u interesu nikoga favorizirati. Nisam profesionalac, ali se profesionalno odnosim prema svom poslu i smetaju mi priče o urotama. Teško mi je što se sve najgore u Hrvatskoj povezuje s mojim imenom, kao da sam neprijatelj "broj jedan". Ta utakmica će me pratiti cijeli život, ali vjerujem u sebe, ono što te ne ubije, dodatno te ojača", pišu Sportske novosti.